Kalenderblokke og præ-udfyldt huskeseddel nu hos Boxdelux.dk

Vi bruger digitale kalendere fra Google til at holde styr på vores aftaler, men engang imellem er det nu meget rart at have en fysisk kalender som man kan skrive på, som hele familien kan se. Vi har derfor designet og trykt en blok i A4 størrelse, hvor der er plads til en uge på hver side. Det giver masser af plads til aftaler, og den kan ligge på bordet, så der altid kan tilføjes noget til den.

Idet vi selv producerer den, kan vi få prisen helt ned, så den kan blive din for bare 69 kr. Du kan finde blokken lige her

A4 kalender blok

boxdelux_a4_blok_ugeplan

En anden blok vi har fået trykt, er noget vi selv har savnet længe. En præudfyldt huskeseddel / Indkøbsliste, hvor du bare skal krydse af, efterhånden som du opdager ting mangler. Vi har listet de mest gængse varer du køber til daglig i supermarkeder, og levnet plads til, at du selv kan tilføje ting til listen.

Igen har vi banket prisen helt i bund, og du får A5 blokken for bare 39 kr. Du kan finde den lige her

boxdelux_a5_blok_indkoebsblok

 

Køb her
Summary
Kalenderblokke og præ-udfyldt huskeseddel
Article Name
Kalenderblokke og præ-udfyldt huskeseddel
Description
Vi bruger digitale kalendere fra Google til at holde styr på vores aftaler, men engang imellem er det nu meget rart at have en fysisk kalender som man kan skrive på, som hele familien kan se.
Author
Cubica