Japanske Atsuko Matano tekstiler til køkken og bad

Vi er stolte over at have fået forhandlingen af det japanske tekstilmærke Atsuko Matano, så vi kan være med til at udbrede budskabet om disse skønne, superbløde og farvestrålende håndklæder, viskestykker, vaskeklude og køkkenhåndklæder til danskerne.

Atsuko Matano er en japansk multikunstner der folder sig ud i farvestrålende mønstre, når hun designer nye tekstiler. En ting der kendetegner tekstilerne er at de, som mange japanske ting, har flere formål. Et viskestykke kan også bruges som serviet til baby, som dækkeserviet, mundserviet eller tørklæde. Og sådan fortsætter listen i det uendelige. Japanerne bor småt, så multifunktioner er meget påskønnet.

Sortimentet skifter ofte, og i skrivende stund er dette nogle af de mest populære produkter fra Atsuko Matano på Viskestykker, håndklæder og karklude hos BOXdeLUX

Tekstilerne kan kun fås i meget få butikker i Danmark Pt. Atsuko Matano har adskillige butikker spredt ud over hele Japan, og du kan også besøge deres flagship store i Paris. Hvis du kommer forbi Ribe, kan du kigge ind i butikken “Det gule hus” nær domkirken, hvor Ida, der importerer dem til DK står og kan fortælle dig mere. Hvis du ønsker at købe dem online, kan du selvfølgelig shoppe dem i vores butik på Boxdelux.dk 

Atsuko Matano gæstehåndklæde Atsuko Matano gæstehåndlæde  
Atsuko Matano strandhåndklæde Atsuko Matano køkkenhåndklæde  
Atsuko Matano gæstehåndklæde Atsuko Matano viskestykke  

 

Køb her
Summary
Japanske Atsuko Matano tekstiler til køkken og bad
Article Name
Japanske Atsuko Matano tekstiler til køkken og bad
Description
Vi er stolte over at have fået forhandlingen af det japanske tekstilmærke Atsuko Matano, så vi kan være med til at udbrede budskabet om disse skønne, superbløde og farvestrålende håndklæder, viskestykker, vaskeklude og køkkenhåndklæder til danskerne.
Author
Cubica