Danmarks største udvalg af akrylopbevaring på Boxdelux.dk

Akrylopbevaring har alle dage været et af Boxdelux’s kendetegn, og i dag har vi vel nok det største udvalg i Danmark af akrylvarer til opbevaring i hjemmet.
Akrylbokse, sættekasser og displaykasser i akryl, makeup opbevaring og akrylvarer til kontoret er det vi er specialister i.

Vi har udviklet vores eget mærke Modena, der består af en lang række akrylkasser til opbevaring på både kontor, på badeværelset og i køkkenet. Vi har desuden også et meget stort udvalg af Nomess Copenhagens akrylvarer, House Doctor akrylkasser og et bredt udvalg af plastprodukter fra amerikanske Interdesign, der godt nok ikke laver “rigtig” akryl, men kun plast, men det er de færreste der kan se forskel, så de kommer også med i denne guide :-)

De populæreste produkter til makeup opbevaring i akryl er disse:

Nomess makeup organizer i str. XL

Nomess makeup organizer i str. XL

Interdesign cosmetic organizer, stor

Interdesign cosmetic organizer, stor

Til opbevaring af sko er skoæskerne i klar akryl en klassiker. De kan stables og du kan med en stak af disse skoæsker give dine fineste sko den opmærksomhed de fortjener med dit eget display tårn af stablede skoæsker, så skoene rigtigt kan ses. Fås i tre størrelser.

Skoæsker i akryl

Skoæsker i akryl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til opbevaring af smukke ting er akryl en god idé, da det ser eksklusivt ud og ikke tager fokus fra det du opbevarer.

Modena kasserne fås i flere forskellige størrelser. Bruges til opbevaring af alt mellem himmel og jord på badeværelset, i køkkenet, på børneværelset – ja overalt i hjemmet.

Modena akrylkasser i flere størrelser

Modena akrylkasser i flere størrelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til opbevaring på kontoret har vi også et stort udvalg af basisopbevaring som brevbakker, brochureholdere og magasinholdere i akryl

A4 akrylæske med låg

A4 akrylæske med låg

Brochureholder A4

Brochureholder A4

Toolbox i klar akryl

Toolbox i klar akryl

Skuffedarie med tre skuffer i A4 størrelse

Skuffedarie med tre skuffer i A4 størrelse

 

Vi laver ikke akrylkasser på specialmål og vi kan heller ikke skaffe andre størrelser end det vi allerede har – vi har faktisk støvsuget vores leverandørers sortimenter, så vi har stort set alt der findes på markedet.

Ønsker du et tilbud på en større mængde af nogle af vores eksisterende varer, så kontakt os gerne på mail@boxdelux.dk

Køb her