Bæredygtigt engangsservice

Det er blevet meget populært at bruge bæredygtigt engangsservice, når man holder et event, en fest eller en reception.  På Boxdelux.dk har vi efterhånden Danmarks bredeste udvalg af miljøvenligt engangsservice som palmebladstallerkener, sukkerrørsfibertallerkener og både i træ. Vi har altid et meget stort lager af alle produkter, for vi ved godt at hurtig levering er et must, når du køber engangsservice til fest. Hvis du bestiller inden kl 11 på en hverdag, sender vi samme dag, og så er chancen for at du har pakken næste dag 98%.

En af nyhederne fra i år som er blevet meget populær er sukkerrørsfibertallerkener i flere størrelser. Disse tallerkener duer til alle typer mad – både tørre og våde. Det er en billig løsning til dig der vil servere mad på bæredygtigt engangsservice til en god pris. Sukkerfiberrørstallerkener kan komposteres efter brug.

Mere eksklusive engangstallerkener finder du i palmebladskategorien. Palmebladstallerkener kan bruges til alle typer mad – både koldt, varmt, vådt og tørt. De er stabile, holdbare og eksklusive i udtrykket. Disse engangstallerkener kan også komposteres.

Husk også at vi har et kæmpe udvalg af krus til både kolde og varme drikke. De mest populære krus er krusene i bioplast til kolde drikkevarer. Lavet af bæredygtigt plast.

Stadig i tvivl om hvilken engangsservice du skal købe? Så har vi en fine prøvepakke du kan købe billigt: