Hej med dig!

Dejligt at se dig.

 

Vi driver en række onlineforretninger med egenudviklede unikke produkter. Vi har arbejdet med nettet, ehandel og design siden sidst i 90′erne og har hands-on erfaringer med alle discipliner.

Cubica er ejet af ægteparret Karsten Gudiksen og Anni Gudiksen og har eksisteret siden 2007. Der startede vi Dimaria Wallstickers og siden er det blevet til flere firmaer i vores portefølje. Før vi startede DiMaria designede vi boligtilbehør for forskellige danske livsstilsbrands. Alle brands får lavet deres produkter i Østen, og vi så gang på gang hvordan produktion i Østen gav problemer for producenterne. Det var en langsommelig proces med utallige prototypeforslag, forsinkelser i produktionen, fejlbehæftede produkter der lander i hele containere, og evindelige kompromiser mellem design, produktion og salg, der alle har forskellige synspunkter at kæmpe for. Vi så også gang på gang, at de sjove produkter blev forkastet, da producenter kun tør satse på det helt sikre, når der skal bestilles 40 fods containere hjem af de forskellige designs.

De erfaringer vi gjorde os i årene med design for andre, gav anledning til at tænke, om det ikke kunne gøres lidt sjovere, og her blev DiMaria så født. Vi ville gerne designe, producere og sælge vores designs selv, og vi fandt så ud af, at wallstickers var det vi skulle lave. Her kunne vi kombinere grafisk design med egenproduktion og de er fantastiske at sælge online. De er nemlig nemmere at præsentere online end i fysiske forretninger. Det blev en overnight succes. Vi producerer selv vores wallstickers og gør det først, når designet er solgt. Dvs. vi har intet lager, men kører udelukkende produktion on demand. Men stadig med dag-til-dag levering direkte til slutbrugeren.

Det startede altså med wallstickers, og i dag har vi udvidet vores egenproduktion til også at omfatte plakater, som i dag er vores største forretningsområde. Vi producerer også ting som træskilte med print og magneter selv. Desuden har vi oparbejdet et bredt netværk af lokale underleverandører, som laver de ting vi ikke selv har kapacitet til.

I foråret 2012 købte vi BOXdeLUX.dk for at få en endnu bedre platform til at nå bredere ud med vores produkter. BOXdeLUX er en livsstilsbutik med fokus på opbevaring og her kombinerer vi salg af produkter fra andre leverandører og salg af vores egne designs. Her sælger vi alle de sjove ting vi finder på at designe og producere. Og altid i ægte “Makers” stil: egenproduktion eller fra lokale underleverandører i den højeste kvalitet. Når vi får en idé til et nyt design, kan vi have det på de virtuelle hylder i vores butik i løbet af få dage, og med produktion on demand står vi aldrig i en situation, hvor vi må melde udsolgt af noget. Onlinesalg, egenproduktion og sjove designs. Det er vores koncept i en nøddeskal. Velkommen til CUBICA

   

CUBICA aps

Hjarbækvej 65
8831 Løgstrup
Denmark

CVR: 30589092

Bank: Ringkjøbing Landbobank

Karsten GudiksenKarsten Gudiksen

Læs mere om Karsten her…

Email: kg@cubica.dk

Telefon: +45 5055 4466

Hangout: kgudiksen@gmail.com
Skype: karstengudiksenNogle af vores samarbejdspartnere


Et lille udvalg af vores gode samarbejdspartnere.

logo-1
logo-2
logo-3
logo-4
logo-5
logo-6